İmplant Fiyatları 2021 | Zirkonyum Diş Fiyatları 2021 Ankara İstanbul
Tıkla Ara!
İmplant ve Estetik Diş Hekimliği

İmplant Markaları ve Fiyatları Hakkında

İmplant Markaları, En İyi İmplant Markası, Yerli İmplantlarKullanımı giderek yaygınlaşan implantların üretiminde tahmin edebileceğiniz gibi rekabette yüksektir. Günümüzde bilinen implant markalarının sayısı 600’ civarındadır. Yine bu implant markaları üretimlerinde 100’e yakın farklı dizayn kullanmaktadır. Her geçen gün büyüyen implant sektöründe bu kadar marka ve farklı dizaynın  olması kafa karıştırıcı olsa da hepsi aynı amaca hizmet ettiğinden birbirlerinden farkları dizaynları ve yüzey pürüzlendirme teknolojilerinde olmaktadır. (Bakınız, İmplant Markaları)

İmplantın yüzeyi alüminyum oksit ile pürüzlendirme ve asitlendirme ile yapılmalıdır. En büyüğünden en küçüğüne bütün firmalar bu standardı sağlamaktadırlar.

Üzerine ekstra yapılan yüzey kaplamalarının kemik uyumları iyileşme süresini ya da uzun yıllara dayalı kullanımını ikinci derecede etkilemektedir.

İmplantların marka fiyatlarındaki bu kavram kargaşası daha çok ürün güvenliği, sterilazyon ve marka bilinirliği ile bağlantılıdır. Ülkemizde ki implantlar büyük oranda dışarıdan geldiğinden döviz kurlarındaki değişiklikler fiyatlara yansımaktadır.

Unutulmaması gereken konu 1960 larda branemark yüzeyi işlenmemiş titanyumu tavşan kemiğine yerleştirmiş ve yine kemik ile bütünleşme sağlamıştır. Esas başarı titanyumla kemiğin çift taraflı entegrasyonundandır. (Bakınız, İmplant Markası Önemli mi?)