İmplant Fiyatları 2021 | Zirkonyum Diş Fiyatları 2021 Ankara İstanbul
Tıkla Ara!
İmplant ve Estetik Diş Hekimliği

Diş Koruma Günleri 4. Yılında

Sağlık Bakanlığı’nın desteğiyle Türk Diş Hekimleri Birliği ve Colgate’in ortaklaşa düzenlediği Diş Koruma Günleri 2003 kampanyası, 25 Ekim tarihine kadar sürecek.

6 Ekim 2003 —  Diş Koruma Günleri kapsamında dileyenler kendilerine en yakın gönüllü diş hekimine muayene olabilecekler. Kampanya hakkında bilgi edinmek isteyenler, 0800 261 23 12 numaralı ücretsiz telefon hattından danışma hattını arayabilecek.

Türk Diş hekimleri Birliği ve Colgate’in Sağlık Bakanlığı’nın desteği ile düzenlediği Diş Koruma Günleri bu yıl dördüncü defa gerçekleştirilecek. Toplumun ağız ve diş sağlığı konusunda bilinçlendirilmesi ve koruyucu diş hekimliği anlayışını yerleştirmeyi hedefleyen Diş Koruma Günleri 6-25 Ekim 2003 tarihleri arasında tüm Türkiye’de düzenleniyor. (Bakınız, Koruyucu Diş Hekimliği)

Türk Dişhekimleri Birliği ve Colgate’in, Sağlık Bakanlığı’nın desteğiyle bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Diş Koruma Günleri 2003 kampanyası, tüm illerde başladı. 25 Ekim’e kadar sürecek kampanyada, dileyenler, kendilerine en yakın gönüllü diş hekiminden randevu alarak ücretsiz ağız ve diş muayenesi yaptırabilecek.

Ülke genelinde 3 bin 100 gönüllü diş hekiminin katıldığı kampanyada, bu doktorların listesi, telefon numaraları ve adresleri bazı gazetelerde 5 Ekim 2003 Pazar günü yayınlandı. Kampanya hakkında bilgi almak isteyen ve kendisine en yakın diş hekiminin adres ve telefonuna ulaşmak isteyenlere, 0 800 261 23 12 numaralı ücretsiz danışma hattı 08.30-22.30 saatleri arasında hizmet verecek.

Türk Diş Hekimleri Birliği Genel Başkanı Celal Yıldırım, 6 yaş grubundaki çocukların sadece yüzde 17’sinin süt dişlerinde çürük bulunmadığına dikkati çekti. (Bakınız, Süt Dişleri) “Kampanyada asıl hedefimiz çocuklar” diyen Yıldırım, kampanya çerçevesinde, 6-12 yaş arası çocuklara çürük önleyici uygulamanın ücretsiz gerçekleştirileceğini anlattı. Celal Yıldırım, kampanya ile topluma ağız-diş sağlığı eğitimi vermeyi ve koruyucu diş hekimliğini yaygınlaştırmayı amaçladıklarını bildirdi.